Çorumlu Garip Sapaz, Manisa’da geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti


Manisa’nın Saruhanlı Kavşağı’nda, bir otomobil ile ambulansın çarpışması sonucu; 1 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi yaralandı. Soma Devlet Hastanesi’nden, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne hasta götüren Gürsel Mutlu yönetimindeki 45 YB 43 53 plakalı ambulans, Saruhanlı Kavşağı’ndaki ışıklardan karşıya geçmek isteyen Garip Sapaz (56) yönetimindeki 06FFN 95 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada; otomobil sürücüsü Garip Sapaz, yanındaki kardeşi Hasan Sapaz , ambulansta bulunan Dr. A. Y. ve sağlık memuru N. S. ve nakil olan çocuk hasta ile refakatçi olarak ambulansta bulunan annesi yaralanarak, Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ankara’da yaşayan ama aslen Çorum’un Gökçam Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve bir iş ihalesi için Manisa’ya giden otomobil sürücüsü Garip Sapaz, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Hitit Güneşi Gazetesi olarak, Çorumlu hemşehrimiz Garip Sapaz’a Allah’tan rahmet, tün akrabalarına ve dostlarına başsağlığı dileriz..
-
Ankara’da “ÇORUM HİTİT DERNEKLERİ FEDERASYONU TAŞ YAPI FUTBOL Turnuvası” heyecanı !!!
-
Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Spor Konseyi Taş Yapı turnuvası başlıyor.
-
Civaş Grup
-
Civaş Grup Yetkili Servis
-
Çorum HDF yeni yönetimi göreve başladı
-
Çorum HDF yeni yönetimi göreve başladı